Blog

 

ze světa pekárny

 

 

 

3 + 1 tip na skvělou snídani

 

Návštěva oblíbené pekárny je pro mnohé ranním rituálem, tak samozřejmým, jako je vyčištění zubů. Je to takový malý ráj plný čerstvého pečiva, kde potkáváte známe tváře prodavaček, mnohdy i samotných zákazníků.

 

Připravili jsme pro Vás tipy na snídaně, klidně i svačinky, které Vám rozjasní den, i kdyby létaly trakaře.

 

 

    Zobrazit více

 

 

 

 

Jak se rodí 100% žitný chléb

 

Nahlédněte pod pokličku výroby oblíbeného 100% žitného chleba od vymíchání těsta až po jeho upečení.

 

To vše v epizodě ze seriálu Přerov dnes z dílny Přerovské internetové televize.

 

 

 

 

    Zobrazit více

 

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace